2010-03-13 Svegs IBK - BK City Härnösand

MatchreferatPosted by Admin Fri, August 06, 2010 23:13:11
Svegs laget hade en målsättning inför denna match.
när seriesegern redan var bärgad hade vi bara en sak att spela för.. Att förbli obesegrade i serien.

Härnösand som skulle göra allt för att ta en andra plats i tabellen stog upp riktigt bra i första perioden.

den slutade 1-1 och det var jämt.

i den andra perioden la sveg i en växel som inte Härnösandslagt hade och vi strutade in 8 mål till publikens stora glädje.
hetast i svegslaget för dagen var Mats Lindblom som stänkte in totalt fem mål. och detta tog Mats upp till en andra plats i skytteligan efter lagkaptenen Lars Nilsson gjorde fyra mål idag och jag kan nog i skrivande stund utropa Lars Nilsson som skyttekung.

Om det inte skulle bli så kommer skribenten att skaffa sig en facebook profil.

inför sista perioden leder sveg med 9-3 ledning och vi bestämmer oss för att bara spela av matchen.

sagt och gjort så bärgar vi tre poäng och avslutar säsongen med åtta raka vinster.

Svegs IBK - BK City Härnösand 11-5 (1-1,8-2,2-2)
Skott: 54-50 (17-19,21-18,16-13)
Målskyttar Svegs IBK
Mats Lindblom 5, Lars Nilsson 4, Daniel Eriksson, Christopher Dunerud.

Målskyttar BK City Härnösand.
Måns-Petter Bergman 2, Rikard Sjöström, Mattias Undin, Daniel Bodin

Fill in only if you are not real