Svegs IBK klar för Div 2

InformationPosted by Admin Fri, August 06, 2010 23:14:38
På onsdagsmorgonen lämnade Svegs innebandyklubb besked om att det blir seriespel i div 2 nästa säsong.

Efter en stark avslutning på säsongen med 8 raka vinster säkrade Sveg seriesegern och en plats i div 2. Den divisionen kommer innehålla 12 lag från både Västernorrland och Jämtland, där majoriteten av lagen är från Västernorrland.

Det kommer bli ännu tuffare den här säsongen tror lagledaren Christopher Dunerud.

- Vi har klättrat 2 divisioner på två säsonger och det är maximal utdelning. Truppen i dagsläget är lite tunn då vi endast är 10 spelare som är, så gott som, klara och vi ska försöka skriva kontrakt med dessa inom kort. Daniel Gjerdingen siktar på en comeback i laget liksom Hans-Erik Eliasson som är tillbaka efter sin knäskada som gjorde att han missade hela förra säsongen. Han ser ruskigt stark ut och han ser fram emot att få spela igen. Vi kommer även försöka fylla ut truppen med spelare som ännu inte har lämnat besked om spel ännu.