2010-03-06 Alnö IBK - Svegs IBK

MatchreferatPosted by Admin Fri, August 06, 2010 23:12:15
Det kommer nog att dröja innan matchen händelserapporteras. då det blev matchstraffar så tar domaren med sig protokollet och kommer skicka in det till förbundet. Alnö protokoll förde bara matchen på ett protokoll.

Matchreferat finns under läs mer

ett laddat Alnö skulle inte låta Sveg få åka hem med 3 poäng och bärga seriesegern.

Det märktes när matchen väl var igång och domarna gjorde sitt första ingrepp i matchen stog hela Alnö IBK och skrek över domslutet.

Sveg skulle få med sig en 2-0 ledning i första periodpause och sen så skulle den beryktade andra stinten komma. Svegs Akilleshäl.

Alnö ångade på och började redusera med Peter Rydberg som återigen vaktade Svegs kassen gjorde inga misstag och limmade många bollar.
andra perioden slutade 4-4 och Sveg hade en ledning med 4-6 inför första.

Det var där som Alnö snackade bort matchen. 2 röda kort fick domaren hala upp genom snack och protest mot domslut. och även i slutet av matchen drog Alnö på sig ytterligare onödiga utvisningar.

Dock var Svegs laget lamt i PP spelet och gjorde bara ett mål under alla chanser vi fick.

men Sveg skulle dra det längre strået och tillslut vinna med 11-8 över Alnö IBK .

publik siffran uppnåddes till 6 personer och i slutet av tredje var det 4 personer som tittade klart på matchen.

Alnö IBK - Svegs IBK 8-11 (0-2,4-4,4-5)
Målskyttar Sveg, Mats Lindblom 4, Lars Nilsson 2, Jonas vestberg 2, Göran Lindblom, Christopher Dunerud , Daniel Eriksson

Tabell

Händelserapportering