Sveg förstärker serieledningen

MatchreferatPosted by Admin Fri, August 06, 2010 23:09:22
Med åtta utespelare åkte Svegslaget till Härnösand för att göra upp om serieledningen.

Toppmöte skulle ske i Öbacka SC . Lite svalt publik intresse men det skulle inte göra något.
Svegslaget öppnade matchen bra och gick till periodvila med 5-2 ledninge. sen i andra skulle vi sluta spela innebandy för en kortare stund och hemma laget skulle göra några mål

Inför andra hade svegs laget endast två måls ledning,
Men sista perioden ryckte vi upp oss någorlunda och spelade ut perioden . Med 30 sekunder kvar klämmer Daniel Valle in 7-8 bollen och det skulle bli onödigt spännande sista 30.

Men sveg går vinnande ur bataljen och tar med sig tre pinnar hem till sveg och utökar tabellledningen med 5 poäng mot just serietvåan Härnösand. tilläggas ska också att Sveg har en match mindre spelad.

Målskyttar Sveg
Mats Lindblom 2, Göran Lindblom 2, Christopher Dunerud 2, Daniel Eriksson, Lars Nilsson